ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ -Κατασκευή και επένδυση κουζίνας τζακιών, πάγκους κουζίνας , μπάνια, δάπεδα, σκάλες!! 2610-522567 6944-924317

Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε ο νομός Κορινθίας από την επέλαση του «Αντίνοου», αφού η κακοκαιρία «χτύπησε» για τα καλά την περιοχή.

Πλημμύρες, εγκλωβισμένους σε αυτοκίνητα και αποκλεισμένους δρόμους που μετατράπηκαν σε ποτάμια και ορμητικούς χειμάρρους μέσα σε λίγες ώρες χρειάστηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική, δεχόμενη δεκάδες κλήσεις.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πυροσβέστες δέχθηκαν δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από οικίες, καταστήματα και αποθήκες, ενώ εννέα άτομα εγκλωβίστηκαν από τα νερά και χρειάστηκε η συνδρομή των ειδικών μονάδων, προκειμένου να απομακρυνθούν από τα επικίνδυνα σημεία.

Πλημμύρες και σε Σκόπελο και Σκιάθο

Προβλήματα συνάντησαν οι τοπικές Αρχές και στη Σκιάθο, όπου χτύπησε και εκεί η κακοκαιρία με καταιγίδες που προκάλεσαν πλημμύρες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το skiathoslife.gr, υπήρχαν κλήσεις για δύο ξενοδοχεία που αντιμετώπιζαν πρόβλημα άντλησης υδάτων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Παρόμοια είναι η εικόνα και στα νησιά των Βορείων Σποράδων, ενώ τα φαινόμενα είναι έντονα στη Σκόπελο με χειμάρρους να κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους του νησιού.

Διαβάστε επίσης στη Ν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *