Τρομερές οι εξελίξεις σήμερα στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1, με την μεγάλη ώρα να πλησιάζει!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 176:

Η Μαρίνα είναι ευτυχισμένη που η μέρα του γάμου της πλησιάζει. Με την Ρένα προετοιμάζονται πυρετωδώς να είναι όλα όμορφα για τη μεγάλη ώρα.

Ο Γιώργος δηλώνει στην Σοφία πως τελείωσαν οι δυο τους και φεύγει απ’ το σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα δέχεται με χαρά την πρόσκληση της Λίλιαν στο σπίτι της για φαγητό με τον Κωστή και τον Σταύρο.

Εκεί, η Μελίτη θα αποσπάσει την άδεια των γονιών της να γίνει παράνυμφος στο γάμο της Μαρίνας. Η Μαρίνα χαίρεται πιστεύοντας πως η συμφιλίωσή της με την Λίλιαν είναι πια σε καλό δρόμο.

Δεν μπορεί να υποψιαστεί καν το σχέδιο που ετοιμάζει η Λίλιαν κρυφά απ’ όλους – ακόμη και από την Κάτια, η οποία νομίζει ότι την χειρίζεται, αλλά τώρα κινδυνεύει απ’ την ίδια της την παγίδα. Οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ρεπορτάζ φωτιά! «Η Μαρίνα κινδυνεύει»!

Ρεπορτάζ φωτιά σήμερα για την Γυναίκα χωρίς όνομα στον ΑΝΤ1! «Η Μαρίνα κινδυνεύει»!

Η Μαρίνα και ο Μιχάλης ετοιμάζονται να παντρευτούν και η Κάτια έχει μια αδικαιολόγητη ανησυχία. Η πιο ωραία στιγμή του ζευγαριού καταστρέφεται όταν η Λίλιαν δεν εμφανίζεται με τη Μελίτη.

Ο γάμος του Μιχάλη και της Μαρίνας πλησιάζει και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Μαρίνα ασχολείται με τις προετοιμασίες και είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της η Μελίτη θα είναι το παρανυφάκι της. Ωστόσο η Κάτια έχει κακό προαίσθημα για τη Μαρίνα και τη Μελίτη. Το λέει στον Φώτη, αλλά εκείνος της απαντάει ότι είναι αποφασισμένος να πει στην κόρη τους ότι είναι ο πατέρας της. Η Κάτια για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Οχι τώρα. Οχι τώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί. Μην της χαλάσεις αυτήν τη στιγμή», του λέει. «Ισως έχεις δίκιο. Περιμέναμε τόσο καιρό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Ομως η Κάτια επιμένει. «Εγώ αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να ησυχάσω. Λες να κινδυνεύει; Πρέπει να την προστατεύσεις. Να είσαι κοντά της». Εκείνος την καθησυχάζει με τη σειρά του και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το ένστικτο της μάνας δεν τη γελάει.

Η Λίλιαν το σκάει με τη Μελίτη

Την ώρα που η Μαρίνα και η Ρένα συνεχίζουν να ασχολούνται με τα του γάμου, η Λίλιαν θέλει διακαώς να πάρει το παιδί και να φύγει. Είναι σίγουρη ότι η Μελίτη θα δεθεί ακόμη περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα και εκείνη θα την απορρίψει.

Η ημέρα του γάμου φτάνει. Η Μαρίνα είναι πανέμορφη με το νυφικό της και ο Μιχάλης από την πλευρά του έχει μεγάλη χαρά, αφού αυτή τη φορά οι δυο τους θα παντρευτούν, όχι γιατί αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου, αλλά γιατί είναι πραγματικά ερωτευμένοι, ένας έρωτας που δοκιμάστηκε και άντεξε.

Η Μαρίνα περιμένει τη Μελίτη, που θα γίνει το παρανυφάκι της, για να πάνε μαζί στον γάμο. Ομως το κορίτσι δεν εμφανίζεται και αρχίζει να ανησυχεί. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να της βγάλουν τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Η Μαρίνα ήλπιζε ότι τα είχε βρει με τη Λίλιαν, αλλά φαίνεται πως έκανε λάθος και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πραγματικότητα. Της τηλεφωνεί επανειλημμένα, αλλά δεν τη βρίσκει. Είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη Μελίτη και έχει φύγει. Η αντίδρασή της είναι έντονη. «Το έσκασε. Πήρε τη Μελίτη και έφυγε. Μου πήρε το παιδί μου», αρχίζει να φωνάζει. Οι επόμενες στιγμές θα είναι για εκείνη μαρτυρικές.

Η Κάτια μαθαίνει τα νέα. Τώρα καταλαβαίνει το άσχημο προαίσθημα που είχε. Τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη Λίλιαν. Για μια ακόμη φορά δεν βοήθησε το παιδί της. «Εγώ φταίω. Έπρεπε να το καταλάβω», κατηγορεί τον εαυτό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *