Η τραγουδίστρια Χαρούλα Λαμπράκη μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό “Λοιπόν” για τη ζωή της και τις… κακοτοπιές που κατάφερε να αποφύγει.

Πώς ένα κορίτσι που έρχεται από το χωριό του με όνειρα, καταφέρνει σε ένα δύσκολο χώρο, κι αφήνει μακριά το αλκοόλ, τις ουσίες; Πώς μπορέσατε να αποφύγετε τις κακοτοπιές;

Μπορεί να τα αποφύγει. Μπόρεσα και κράτησα την καριέρα μου, τη ζωή μου, την οικογένειά μου. Έκανα μια κόρη, η οποία μου “έφερε” τον εγγονό μου που είναι διαμάντι, κι είναι το δεύτερο παιδί μου. Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά δεν ήρθε. Τι να έκανα, να πάω να κάνω εξωσωματικές; Έκανα ένα. Είμαι παντρεμένη από το 1975. Έκανα ένα γάμο τον οποίο δεν θέλησα ποτέ να διαλύσω, γιατί έλεγα «Τι θα γίνει το παιδί μου; Σαν όλες τις χωρισμένες συναδέλφους που έκαναν ένα γάμο και σ’ ένα χρόνο άλλον;». Όχι, δεν ήμουν αυτής της νοοτροπίας και δεν είμαι.

Τον μεγαλύτερο αγώνα για να διατηρηθεί ο γάμος σας, τον κάνατε εσείς;

Βέβαια κι έκανα το μεγαλύτερο αγώνα για να διατηρηθεί ο γάμος μου. Τώρα τα ζευγάρια έχουν ξεφύγει, δεν ξέρουν τι κάνουν.

Δε σας ζήλευε ο σύζυγός σας;

Με ζήλευε, κάθε βράδυ ερχόταν εκεί που εμφανιζόμουν και με έβλεπε. Από κάποια στιγμή και μετά του έλεγα: «Μην έρχεσαι, τζάμπα θα έρθεις, δεν θα βρεις τίποτα». Όντως δεν βρήκε ποτέ και τίποτα, τι να βρει; Όταν θέλεις να κάνεις κάτι, το κάνεις. Δεν έζησα άσχημη επαγγελματική ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *